Цього не покажуть по ТБ: Порошенко жорстко звернувся до депутатів ВІДЕО

Чим живе зараз Україна? Одне об’єднуюче слово – контрнаступ. Контрнаступ на Півдні, контрнаступ на Сході, на решті позицій, жодного кроку назад. І немає для нас більш важливішої справи, ніж підтримка Збройних Сил України.Це є оновлення пошкодженої під час контрнаступу бронетехніки, забезпечення снарядами, поставка набоїв та артилерії. І для всього цього потрібні гроші.

путін планував 11 вересня по всіх окупованих територіях провести референдум. Наші Збройні Сили зірвали ці плани божевільного диктатора, і будуть зривати нові дати, які він спробує встановити.Це стало можливим завдяки Збройним Силам України. І єдність – це те, як кожен у цій залі Верховної Ради може допомогти Збройним Силам. Але єдність не в словослів’ї, не в тому, що ми будемо уникати тверезої оцінки ситуації. Єдність – це спільне знаходження рішень.

І от нам пропонують підвищити акциз, що уповільнить економіку, створить проблеми фермерам, підніме ціни.Бо ще до нашого голосування ціни на заправках почали зростати. І замість того, щоб відмовитись від цієї божевільної ідеї, в залі намагаються її просувати. Для чого?Може для того, щоби дати армії додаткових коштів? Ні. Для того, щоби відновити «Велике крадівництво».

Воно небезпечне не лише у зв’язку з корупцією.Воно небезпечне у зв’язку з тим, що якщо буде повернення до попередніх практик, міжнародні партнери не будуть давати Україні гроші.Ми вимагаємо зупинити цю ганебну практику. Припиніть класти асфальт у Бучі, там, де не відновлені будівлі для того, щоб людям пережити зиму. Це недопустимо!Давайте робити те, що б об’єднало нас усіх. І разом рухатися до перемоги. Слава Україні!