Те що казахи зробили на центральній вулиці столиці, українці ніколи не забудуть ФОТО

На головній пішохідній вулиці Арбат у столиці Казахстану, де збираються музиканти, художники та ремісники, відбувся атмосферний вечір, присвячений Україні.Молодь співала українські та казахські пісні, а трохи поодаль продавалися значки з обома прапорами, кошти за продаж яких передали на благодійність.

Просто на вулиці організатори поставили стільці та вивели текст пісень на екран. Відповідне відео з’явилося в TikTok однієї з присутніх красунь (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

На кадрах видно, що учасники благодійного вечора співали композицію Софії Ротару “Червону руту” та трек “Океану Ельзи” – “Обійми”.На ярмарці, яку влаштували неподалік на Арбаті, можна було придбати значки з прапорами України та Казахстану, а також із зображеннями, що символізували дружбу народів.
втікачі-громадяни РФ, які не захотіли потрапити під хвилю мобілізації.

“Дякуємо”, “То є любов”, “Люди, які ж ви кльові. Після війни хочу в Казахстан”, “Ви навіть не уявляєте наскільки це додає наснаги та віри в краще майбутнє”, “Вже можна плакати, так? Розчулили до сліз”, “Нам дуже приємно”, “Дякую вам, брати, за підтримку і вашу небайдужість”, – йдеться в деяких повідомленнях.