Пpосто заpаз! Росія! Петеpбург. Все у вогні. Дивіться що там pобиться ВІДЕО

У Росії знову пожежа – цього разу в Петербурзі спалахнув авторинок.Вогонь охопив близько 500 квадратних метрів й продовжує розростатися, перекидаючись на сусідні будинки.

3 грудня у Петербурзі на Іринівському проспекті спалахнула сильна пожежа на авторинку. Повідомляється, що осередком займання став відділ автомобільних масел. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Що відомо про пожежуПовідомлення про пожежу надійшло о 17:27 за місцевим часом. Причина займання ще невідома. Вогонь охопив площу 500 квадратних метрів.За словами очевидців, полум’я настільки сильне, що виривається на дорогу. На місце відправили 35 пожежників, а потім туди додатково приїхали ще 5 пожежних машин.У відомстві також встигли повідомити, що даних про постраждалих чи загиблих не надходило.Пожежа на авторинку в Петербурзі: дивіться відео

Вогонь розростається

ЗМІ повідомляють, що пітерську пожежу не можуть загасити й вона лише набирає обертів – вогонь перекидається на сусідні будівлі.

Площа пожежі на Іринівському ринку в Петербурзі продовжує збільшуватися, за інформацією екстрених служб, труднощі в гасінні пов’язані зі зберіганням на складських приміщеннях великої кількості горючих матеріалів та автомасел. Вогонь зараз переходить на сусідні прибудови,
– мовиться у повідомленні.