Хочете знати, що скоро нас з вами чекає?! Відразу після розпаду росії особливо смішний вигляд матиме канючення Москвою знижки на газ у новоствореної Ямало-Ненецької держави

Пікантність ситуації російської революції полягатиме в тому, що все нарине одночасно. Разом із революцією, заколотами, грабежами буде конфліктний розпад країни.І водночас почнеться найлютіше полювання на винних у всьому цьому жаху.Знайдеться не так вже й багато охочих разом із Москвою тягати на своєму лобі страшне тавро країни-терориста.

Почнуться тотальні відречення регіонів від Кремля й від його маячні. Почнуться відпадання, розколи та всілякі суверенітети.Особливо цікавою буде сцена канючення Москвою знижки на газ у новоствореної Ямало-Ненецької держави.Кремль лопотітиме про “мышебратья”, “ми з вами стільки років на одній мапі”, “ми вам Будинок культури побудували, а в нас тут діти в Москві замерзають”.

А ненці – повновладні володарі газу, оскільки майже всі родовища в них, – у відповідь москвичам згадають про 70 років війни, і про насильне хрещення, і про придушене НКВС ненецьке повстання, і взагалі про всі людоїдські витівки Москви пригадають і знижки, найімовірніше, не дадуть.

Джерело: Александр Невзоров