Роcії хана! Сейсмолог, який пеpедбачив тpагедію в Туpеччині, дав новий прогноз

Дуже сильну сейсмічну подію науковець прогнозує у перший тиждень березня.Учений із Нідерландів Френк Хугербітс, який спрогнозував руйнівні підземні поштовхи в Туреччині та Сирії, заявив що Росія постраждає від “мегаземлетрусу”.

Такий прогноз з’явився на його YouTube-каналі Solar System Geometry Survey (SSGEOS).За словами вченого, упродовж першого тижня березня на Землі може статися “мегаземлетрус” магнітудою 8,5 і вище.

“Набагато більш виражені коливання знову відзначили західну частину Тихого океану. Від Камчатки, Курильських островів і Японії на півночі, через Філіппіни, а також через Сулавесі, Хальмахеру і, можливо, навіть через море Банда, Індонезія. У будь-якій із цих областей 3 або 4 березня може статися щось значне”, — сказав Хугербітс.Він наголосив, що загалом у перший тиждень березня може спостерігатися сильна або дуже сильна сейсмічна подія.

“Це те, що має насторожити всіх.

Якщо ви перебуваєте в сейсмонебезпечній зоні, вам завжди потрібен план на випадок надзвичайних ситуацій. Коли земля починає тремтіти, ви повинні мати можливість дуже швидко вибратися зі свого будинку чи будівлі. Це врятує життя”, – пояснив учений.Як передають російські пропагандисти, російські експерти розкритикували заяви дослідника.

Директор Інституту теорії прогнозу землетрусів і математичної геофізики РАН Петро Шебалін назвав його віщуном по зірках, а не вченим.Директор Камчатського відділення Геофізичної служби РАН Данило Чебров запевнив, що ознак землетрусу на півострові немає.

Джерело