Джонсон – поки я ще при владі, я хочу українцям повідомити, що згідно даних розвідки, названо термін, коли РФ зупиниться і вже не зможе наступати це…

Борис Джонсон розповів, що зараз російська армія просувається на східному Донбасі, але робить це ціною значних утрат серед солдатів та озброєнь.У Великій Британії заявили, що незабаром темпи наступу росіян на Україну сповільняться. Борис Джонсон навіть назвав приблизний термін, коли саме це може статися. Пише 24 канал, з посиланням на джерело – Sueddeutsche Zeitung.За словами глави британського уряду, відповідну інформацію йому надала військова розвідка. Про це прем’єр-міністр розповів в інтерв’ю німецькому виданню.

«Наша служба військової розвідки вважає, що в найближчі кілька місяців Росія може дійти до такого моменту, коли вже не буде просування вперед, тому що вона вичерпала свої ресурси. Тоді ми повинні допомогти українцям змінити динаміку», – заявив Джонсон.

Також британський прем’єр пояснив, що буде аргументувати це на саміті “Великої сімки”, який на вихідних пройде в Німеччині.«Оскільки українці спроможні розпочати контрнаступ, його потрібно підтримати. Технікою, яку вони вимагають від нас», – закликав Борис Джонсон.