Під час нашого шлюборозлучного процесу Арсен вдавався до мерзотних вчинків і образ. На щастя, поряд зі мною опинився сусід, який зміг вирішити усі мої проблеми.

Виявивши в телефоні мого чоловіка Арсенія повідомлення від коханки, я, як не дивно, заспокоїлася, враховуючи його нещодавню підозрілу поведінку. Незважаючи на пізні повернення, незрозумілі витрати та зустрічі з іншою жінкою на ім’я Ксенія, Арсен відмахнувся від моїх побоювань. Але я переїхала назад у свою маленьку дошлюбну квартиру, відчуваючи себе звільненою від необхідності просити у нього грошей.

Моя фінансова незалежність почала зростати з кожним місяцем, оскільки я зайнялася масажем, і Арсен став більше витрачати на відпочинок – і на Ксенію. Через два місяці після мого переїзду Арсен спробував помиритись, але я рішуче відмовилася. На його погрози розлучитись я відповідала мовчанням. Однак замість мирного розставання Арсен став дошкуляти мені фальшивими обов’язками та зневажливими висловлюваннями на адресу моєї родини та колег, які, на щастя, не помічали його витівок.

У цій метушні мій сусід Микола допомагав мені і в побуті, і в господарстві. Коли Арсен вкотре перейшов до словесних образ і погроз, Микола заступився за мене, що призвело до їхньої фізичної сутички, яка, на щастя, поклала край переслідуванням Арсена. Після цього інциденту він спокійно оформив розлучення і перестав мене турбувати, дозволивши мені спокійно продовжувати жити, спираючись на підтримку моїх справжніх друзів та новопридбану компанію Миколи.