Крuкu батьків…перші хвuлuнu після траrедії у Броварах…Кількість загuблuх рі3ко зросла, серед же-pтв траrедії – діти. Відео

Олексій Кулеба – голова Київської ОВА – повідомив, що кількість загиблих станом на 10:30 зросла до 17 людей. Серед них – 2 дітей.Деталі трагедії повідомив Ігор Клименко – голова Національної поліції. Він повідомив, що на борту вертольота перебувало керівництво МВС.Сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах розбився гвинтокрил ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр, перший заступник міністра та державний секретар,– мовиться у повідомленні.

Крики батьків😭 Перші хвилини після трагедії у Броварах…

Окрім того, Клименко повідомив, що наразі відомо про 22 постраждалих. Серед них – 10 дітей. Усі перебувають у лікарні.На місці трагедії працюють усі профільні служби. Деталі встановлюють.Редакція 24 каналу висловлює співчуття рідним загиблих.

Падіння гвинтокрила у Броварах – головнеГвинтокрил, який використовували для потреб ДСНС України, впав у Броварах вранці 18 січня. Трагедія сталася поруч із дитячим садком та житловим будинком.На борту гвинтокрила перебувало керівництво МВС України.Причини трагедії наразі встановлюють. На місці падіння працюють правоохоронці, медики та рятувальники.

Джерело:Олексій Кулеба