На жаль чуда не сталося… У Соледарі знайшли вбuтим одного з британських волонтерів

У пропагандистських каналах глумляться над смертю волонтерів, які розвозили їжу для мирних жителів.Керівник ПВК “вагнер” євген пригожин повідомив про знайдене тіло одного з британських волонтерів, зниклих безвісти під Соледаром кілька днів тому, пише 5 Канал.

пригожин не сказав, кого саме знайшли його бойовики, але уточнив, що разом із загиблим були знайдені документи і на другого зниклого волонтера. Разом з трупом знайшлися паспорти обох британців: Ендрю Бегшоу і Крістофера Перрі.

“8 січня на гарячу лінію “запитай “вагнер” прийшов запит з проханням знайти двох зниклих 6 січня в Соледарі громадян Великобританії – Andrew Bagshaw і Christopher Parry. Сьогодні тіло одного з них знайдено, при ньому виявлені документи на обох британців”, – повідомила пресслужба пригожина.У пропагандистських каналах глумляться над смертю волонтерів, які розвозили їжу для мирних жителів.

Як стало відомо раніше, поліція розшукує двох британських волонтерів, які зникли на Бахмутському напрямку. За даними правоохоронців, уранці 6 січня Ендрю Бегшо та Крістофер Перрі виїхали з Краматорська в Соледар, після чого зв’язок із ними обірвався.