Від заяви Байдена у Путіна раптом прокинувся “братній” інстинкт: Президент США заявив про проставку 2000 танків в Україну

На прес-конференції із Зеленським, Байден заявив, що Україні буде поставлено 2000 танків та бронемашин.“50 країн взяли на себе зобов’язання про постачання Україні понад 2 тисячі танків та інших одиниць бронетехніки, понад 800 артилерійських систем, понад 2 млн артилерійських снарядів, понад 50 РСЗВ”, – сказав він на зустрічі з українським президентом.

А що путін… А путін виліз із бункера і знову заявив, що завжди вважав українців братнім народом.Але тут би психологів, бо його голос невпевнений, погляд у зал недовірливий, від хвилювань заїкається, забуває про що говорити і підглядає в листочок.

Путін двічі наголошує “ВСІ У ЦЬОМУ ЗАЛІ, ЗНАЮТЬ ПРО СТАН НАШОЇ АРМІЇ” (розмивання вини – страх), “НАМ НЕМАЄ ЩО ЗАКИДАТИ” (оправдання – відчуття провини), “ЯКЩО НЕ СЬОГОДНІ ТАК ЗАВТРА” (знову виправдання – страх за наслідки). Та й загалом якийсь він став аж надто не схожий на того путіна, який погрожував захопити Київ за три дні.Але Гаага чекає на нього… Цей щур має відповісти за кожне забране життя і вчинені збитки.