Путін скaжeнiє вiд злoстi: Вночі невідомі весь центр російського Єкатеринбурга розмалювали українськими прапорами: приємні фото

У центрі російського Єкатеринбургу з’явилися українські прапори. Жовто-сині фарби нанесли на архітектурні об’єкти вночі 11 серпняУкраїнські прапори з’явилися на центральній площі міста біля театру драми. Сині і жовті кольори нанесли на сходи і гранітну кулю вуличні художники. Про це пишуть росЗМІ.Як відреагували росіяни на українські прапориПравоохоронні органи Єкатеринбургу заявили, що звернень до поліції стосовно цього не надходило. У міській мерії вже знають про ситуацію.

Адміністрація міста зазначила, що комунальні служби “очистять об’єкт найближчим часом”.У Єкатеринбурзі намалювали українські прапори / фото росЗМІУ Москві український прапор з’явився на даху адмінбудівліНагадаємо, у квітні прапор України замайорів у столиці росії – Москві. Синьо-жовтий стяг встановили поки не над кремлем, а на даху адміністративної будівлі.

Український прапор підняли над управою району Хорошово-Мньовники. У підсумку чиновники управи зняли український стяг.Скандал з українським прапоромЖителів Києва вигнали з клубу на пляжі в Чорногорії через прапор України. На них поскаржилися росіяни, і це одразу переросло в конфлікт.Українці чомусь вирішили повісити прапор на шезлонг. Також у прапори були обмотаними на вигляд неповнолітні хлопець і дівчина.

В описі автор записів вказав, що працівники закладу штовхали його батька. Ймовірно, мовиться про чоловіка в синьому рушнику, який намагався відстояти свої права на шезлонг, який орендував.Щойно росіяни поскаржилися, що їм не подобається бачити український прапор – господар одразу побіг виганяти нас звідти й сказав, що не хоче бачити тут українців, при цьому штовхаючи моїх матір та батька,– написав автор.

Згодом чоловік, який найактивніше виштовхував українців, які обмоталися прапорами, сказав, що вони можуть робити це деінде. Він аргументував це тим, що пляжний клуб є приватною територією.