Увага Крим…!!!Народний улюбленець КІМ анонсував надзвичайну новину до нового року !

Попри складну ситуацію в українській енергетиці, Україна не збирається здаватися. Ми обов’язково все відновимо та відбудуємо.Ба більше, вже заговорили про підключення тимчасово окупованого Крим до української електромережі.Про це заявив глава Миколаївської ОВА Віталій Кім. Він зазначив, що треба лише трохи почекати.Більше деталей Кім, на жаль, не розкрив.

Однак він впевнений, що найближчим часом Крим долучиться до української електромережі. Також він додав, що наразі продовжується заживлення населених пунктів Миколаївщини.Що раніше казали про звільнення КримуЗауважимо, що низка західних військових експертів прогнозують зупинку контрнаступу ЗСУ взимку. Проте з цим не погоджуються у військовому керівництві України. Іронічну відповідь опублікували 20 листопада у Міністерстві оборони України. Вони дорікнули аналітикам незнанням ситуації в Криму.

Ті, хто зараз говорить про можливу “паузу в бойових діях” через морози взимку, напевно, ніколи не засмагали в січні на південному березі Криму,– зазначили у Міноборони.Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зазначив, що Владімір Путін та його представники не пропонували Україні зробити паузу у війні. Відтак, Єрмак натякнув на підготовку до звільнення Криму.