Через те, що вони натворили в Україні – заборона на в’їзд росіянам на 100 років на територію нашої держави. Українці створили петицію. Хто 3А?!

15 листопада на сайті президента України зареєстрували чергову петицію, автор якої пропонує на 100 років заборонити росіянам в’їзд в Україну.Підписати петицію можна за посиланням. Автор лаконічно описав суть звернення:“Заборонити в’їзд до України громадянам російської федерації. Термін заборони на в’їзд 100 років”, – йдеться в тексті.

Станом на 17:00 15 листопада петиція зібрала понад 200 підписів із 25 000 потрібних. Однак, деякі українці переконані, що громадянам держави-агресора дійсно треба заборони в’їзд. Ця петиція з’явилась на тлі чергової російської атаки по Україні. Ударів зазнали декілька українських міст, включно зі столицею, де окупанти зруйнували житловий будинок у центрі.

Раніше, необхідну кількість голосів набрала петиція щодо запровадження візового режиму з республікою Білорусь. Президент Володимир Зеленський відповів на ініціативу.