Маємо свіжу чудову звісточку: Гайдай тільки що повідомив про “взяття” нашими 3СУ важливого напрямку на Луганщині: “Там зараз важко, але ми даємо їм добряче “прикурити”

У Луганській області українські захисники поступово просуваються у напрямку Сватово – Кремінна.Після розгрому на кількох напрямках фронту в Україні Кремль зосередив зусилля на окупації Донбасу.Зараз на цій ділянці фронту продовжуються важкі бої – російські військові не залишають спроб захоплення Бахмута.

Про це повідомив голова Луганської ОВ Сергій Гайдай.Противник кинув у район Білогорівки величезні сили, щоби захопити населений пункт.“Вони (окупанти – ред.) розглядають Білогорівку як своєрідний плацдарм для себе, щоб знову той самий Лисичанськ не був у такому півокруженні. Тому там зараз досить важко, села за великим рахунком немає. Жодного будинку не залишилося, все розбито”, –

сказав Гайдай.Він підтвердив, що у напрямку Сватово – Кремінна ЗСУ вдалося звільнити 11 населених пунктів.Військовий журналіст андрій Цаплієнко опублікував фото бетонних пірамід, прозваних “зубами дракона”, якими армія РФ намагається зміцнитись у районі Сватово.