“Копняками під зад…”! З Німеччини зі скандалом депоpтували рocіянку, яка обpажала укpаїнців Відео

Росіянка, яка ображала українських біженців, була депортована з Німеччини.Юлія Прохорова “прославилася” своїми відеопровокаціями про війну.Дівчину депортували з Берліна в неділю, 20 листопада. Про це повідомляє The Insider (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

Прохорова публікувала у соцмережах ролики з різними провокаціями українців. Вона голосно вмикала російську музику та танцювала “Калинку” на 9 травня в Мюнхені під час проукраїнського мітингу, бігала за українськими дівчатами, скандуючи “Росія переможе” і вигукуючи: “Дівчатка! Слава Росії! Росія переможе, Росія переможе! Чий Херсон? Ага, хаха, Україно! Вже референдум проводять! Н***й вашу Україну”.

Також пропагандистка радила росіянам, які живуть у ЄС, марно витрачати енергію, щоб Європа платила більше грошей РФ. А ще показувала на відео, як у вбиральні використовує офіційні листи від поліції замість туалетного паперу.Раніше поліцейські провели обшук у орендованій нею квартирі у місті Ландсгут (Нижня Баварія). Тоді було вилучено три смартфони та ноутбук. Крім того, з’ясувалося, що Прохорова перебувала в Німеччині нелегально. Після обшуків росіянка перестала виходити на зв’язок.ЗМІ пишуть, що вона була під вартою.

Водночас The Insider з’ясував, що Юлія Прохорова (у дівоцтві Чернишова) народилася 1992 року в селищі Безенчук Самарської області. Потім переїхала до Москви. Офіційно вона працювала касиром у магазині “Пятерочка”, а ще числилася в мікрофінансовій організації “Быстроденьги”.Крім того, її фото публікувалися на сайті інтим-послуг із позначкою “верифіковані”.

Також Прохорова брала участь у випуску програми “Давай поженимся!” під назвою “Невеста из мести. Часть 2” від 19.05.2021. Цікаво, що у студії на адресу Прохорової сказали: “Ви обрали бути поганню, хто ж вас може засудити?”