Пробув у складі НОК добу, бо “не зміг залишатися через склад членів організації” . Андрій Шевченко оголосив про вихід з НОК

Легенда українського футболу Андрій Шевченко оголосив про вихід зі складу Національного олімпійського комітету (НОК), членом якого він став напередодні. Колишній головний тренер національної збірної висловив незгоду зі складом комітету, проте конкретних прізвищ не назвав.

Відповідну заяву Шевченка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook координаторка платформи United 24 Ярослава Гресь. Уславлений бомбардир наголосив, що виходить із членства НОК і залишає посаду віцепрезидента організації.

“У найважчий час в історії моєї країни, я гордий бути поруч з Україною і допомагати усім, чим можу задля нашої перемоги. Я вважаю почесною роботу в Національному олімпійському комітеті, розумію важливість його розвитку. Водночас, я не можу залишитися в складі НОК за такого складу. Ми платимо за свою свободу безмежно високу ціну життями найкращих з українців. Мусимо бути гідними їх”, – підкреслив Шевченко.

Зазначимо, що напередодні відбулися вибори нового президента НОКу. Після того, як цю посаду через 17 років залишив легендарний Сергій Бубка, на його місце було обрано олімпійського чемпіона з фехтування Вадима Гутцайта.Пpo цe пoвiдoмляє iнтepнeт вuдaння “Пpямa мoвa” з пocuлaнням нa OBOZREVATEL.