Кремль в люті! “Ви что сєбє пазваляєтє?…” Такого приниження Лавров ще не знав! Польща поставила його на місце…

Міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова не пустили до Польщі на зустріч міністрів ОБСЄ у Лодзі.Варшава відмовила йому у видачі віз до країни.Про це повідомив журналіст Рікард Йозвяк.За його словами, на таке рішення у Кремлі відповіли “гнівним листом на адресу ОБСЄ”.“Варшава вирішила заборонити в’їзд міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова до Польщі на міністерську зустріч ОБСЄ у Лодзі 1-2 грудня.

Росія відповіла гнівним листом на адресу ОБСЄ”, – йдеться у повідомленні.Як повідомляє видання “Польське радіо”, посилаючись на слова спікера МЗС Польщі Лукаша Ясіна, таке ж рішення було ухвалено і щодо членів російської делегаціїВони збиралися взяти участь у сесії Парламентської асамблеї ОБСЄ, яка запланована на 24-26 листопада.Нагадаємо, Сергій Лавров, який приїхав на саміт G20 на Балі до Індонезії замість президента РФ Володимира Путіна, принизив свою державу. Причому неодноразово.

Коли саміт офіційно розпочався у вівторок вранці, Лавров опинився у ролі ізгоя.Він був повністю ізольований.Жоден політик не стояв поруч із ним, навіть із Китаю, який наполегливо боровся за Росію на попередніх переговорах, цього разу тримався на відстані.

Джерело