Серце не витримало критики і хамського ставлення: на Балі Лавров попав в реанімацію: але МЗС РФ звісно все заперечують

Західні ЗМІ повідомляють, що російському дипломату раптово стало зле.Глава МЗС РФ Сергій Лавров потрапив до лікарні після зустрічі на саміті G20 на Балі.Про це повідомляє AP із посиланням на індонезійських чиновників

За повідомленнями джерел видання, Лавров проходить лікування через проблеми з серцем.Однак в МЗС РФ заперечують цю інформацію.“Ми тут з Сергієм Вікторовичем в Індонезії читаємо стрічку і не віримо своїм очам: з’ясувалося, що він госпіталізований. Це вже, звичайно, вищий пілотаж фейків. Ну, чекайте на світовий эксклюзив”, – написала Марина Захарова, речниця МЗС РФ.

За даними двох джерел агентства в уряді Індонезії, у Лаврова, ймовірно, виникли проблеми з серцем. Офіційно про госпіталізацію Лаврова не оголошувалося.Після появи повідомлення AP про госпіталізацію Лаврова прес-секретар МЗС Росії Марія Захарова повідомила , що з міністром все гаразд. “Ми тут із Сергієм Вікторовичем в Індонезії читаємо стрічку і не віримо своїм очам: виявляється, він госпіталізований. Це вже, звичайно, вищий пілотаж фейків” – написала вона у телеграмі.

Пізніше Захарова опублікувала відео , на якому Лавров, сидячи на веранді, називає повідомлення про його госпіталізацію “політичною грою” та закликає західних журналістів “бути чеснішими”. “І про нашого президента вже років 10 кажуть, що він хворий”, – каже Лавров.