Трагічна звістка! Гучна смерть ск0лихнула країну – велика втрата. Він був таким мол0дим

Місцеві жителі розповіли, що після повернення з Донбасу чоловік страждав від депресії, внаслідок чого розвинулося посттравматичний стресовий розлад (ПТСР), ситуація погіршувалася регулярним зловживанням алкоголю.

Рідним він написав СМС, попередивши про плани, і попросив вибачення. Потім померлий випив хімікат, склад якого ще належить визначити експертам.

Тіло ветерана знайшла рідна сестра і викликала швидку допомогу, проте навіть після госпіталізації врятувати його не вдалося. Відзначається, що життя українця обірвалася в перші хвилини 14-го жовтня.

Відзначимо, що сьогодні, 14 жовтня, зупинилося серце ветерана АТО Миколи Нікітенко, який вчинив самоспалення в центрі столиці.

Нагадаємо, що в центрі Києва 11 жовтня чоловік підпалив себе. Небайдужим перехожим вдалося врятувати постраждалого від раптової смерті, після чого його госпіталізували з травмами в міський опіковий центр.

Пізніше з’ясувалося, що потерпілим виявився ветеран АТО Микола Микитенко. Його дочка пояснила його акт самоспалення “незгодою з діями влади, а саме розведенням військ на лінії розмежування” на Донбасі.