А це вишенька на торт пілся вчорашнього: Шольц вийшов і заявив, що він категорично проти припинення вогню в Украіні на умовах Кремля, Україна не повинна йти на поступки росіянам

Якщо ви стоїте то радимо присіти!Все таки звільнення Херсону дало свої полоди не тільки в Україні а й за кордоном!
12 листопада Шольц вийшов до журналістів і офіційно зробив без перебільшення вражаючу заявуКанцлер Німеччини наголосив, що саме Володимир Путін зробив все для того, аби переговори стали неможливими.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вважає, що зараз неможливо завершити дипломатичним шляхом та переговорами війну, яку Росія розв’язала проти України. Про це він сказав в інтерв’ю виданню RND, пише УНІАН.Шольц наголосив, що саме Росія перешкоджає цьому процесу, а Україна не повинна йти на поступки росіянам.“Цією вбивчою війною, яку ми зараз переживаємо, Путін, насамперед, завадив усьому, що раніше відбувалося у плані переговорів”, – сказав канцлер ФРН..

Шольц наголосив, що диктатори повинні зрозуміти, що не можна захоплювати території незалежних країн.“Передусім Росія повинна усвідомити, що ідея диктаторського світу не спрацює і що не можна просто пройтися фломастером по території і сказати, що це тепер моє. Тому диктаторського світу не буде, має бути інше розуміння”.