Провів 35 годин у дорозі, щоб поmертu в Україні: 3СУ лlквlдувалu командuра десантно парашутноrо взводу арmії РФ. Фото

Інтернет видання ЧАС ЗСУ з посиланням на Facebook сторінку повідомляеВійни ЗСУ ліквідували на фронті 34-річного командира парашутно-десантного взводу російських військ Михайла Кутявiна. Він подолав щонайменше 35 годин і 2,6 тис. км у дорозі з Лисьви Пермського краю, щоб померти на українській землі.

Про це повідомив у Facebook засновник мiжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе. Смерть окупанта підтвердили на його батьківщині (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).

Примітно, що в некролозі немає iнформацiї про місце служби й дату, місце, обставини ліквідації російського військового.Водночас пропагандисти залишили казково-пафосні фрази щодо “геройства” російського воєнного злочинця Кутявина. Мовляв, той “до кінця залишався вiрним військовій присязі”, тож за проявлену “відвагу” його посмертно представили до нагородження “орденом мужності”.У соцмережі “BK” Кутявін був зареєстрований під псевдонімом “Михайло Петров”. Там він постив V-символіку.