Данілов потужно звернувся до Матвієнко: “Слухай, сюди, такій людині без честі, як ти, варто пам’ятати, що”

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов відреагував на заяву спікерки Ради Федерації рф Валентини Матвієнко про те, що росії “вистачить ресурсів для перемоги над Україною”.У своєму Twitter Данілов написав, що росії має вистачити лише одного ресурсу – на виплати репарацій та контрибуцій Україні, – пише інтернет-видання “Гордон”.

“Валентині Матвієнко. “Людині без честі, варто пам’ятати: росії має вистачити тільки одного ресурсу – на виплати репарацій та контрибуцій Україні, на масові поховання своїх військових і на справедливість вироку Гаазького трибуналу”, – написав Данілов, процитувавши рядок із вірша Тараса Шевченка “І мертвим, і живим, і ненарожденним…”.

Днями раніше, Валентина Матвієнко написала, що в Росії досить ресурсів для переможного завершення війни в Україні.“Не викликає сумнівів, що в нас вистачить ресурсів для перемоги – ресурсів не тільки матеріальних, а й інтелектуальних, моральних.

Вітчизняні збройні сили оснащені найсучаснішою зброєю та технікою. російські військовослужбовці діють гуманно. Вони не використовують мирних громадян як “живий щит”, не ведуть обстрілів міських кварталів, не знищують об’єктів соціальної та комунальної інфраструктури.Не заплямували себе розправами над військовополоненими”, – написала Матвієнко у блозі на офіційному сайті Ради Федерації рф