Мрія мільйонів українців здійснилася, Москва у вогні, чути крики про допомогу.

У Набережних Челнах, на росії з 4-ї ранку гасять пожежу на території складу. Пожежу гасять уже три години.Гасіння утруднено великою кількістю легкозаймистого матеріалу на складі. Також є найвища небезпека забруднення повітря.У Набережних Челнах з 4 ранку гасять пожежу на території складу, розташованого біля федеральної траси М7.

Про це повідомили російські ЗМІ.Як повідомили у прес-службі гу мнс росії про пожежу на вулиці Авторемонтній, 20/2 надійшло диспетчерам о 03 годині 39 хвилин.Пожежники прибули на місце: приїхали 90 вогнеборців та 32 одиниці техніки та пожежний поїзд
З’ясувалося, що горять відходи гумотехнічних виробів та пластику на відкритому майданчику. Проте вогонь перекинувся на складське приміщення, що поруч стояло.Площа пожежі становить 1000 квадратних метрів.

Пожежники кажуть, що гасіння ускладнює високе пожежне завантаження будівлі.На місці знаходяться фахівці росспоживнагляду та мінекології та природних ресурсів, які проводять заміри повітря, щоб визначити рівень забрудненості.Що стало причиною займання, не уточнюють. Невідомо поки що і те, чи є загиблі або постраждалі.

Але це ще не все, у Москві горить бізнес-центр “Гранд Сетунь Плаза”.