Симоньян їде співати “Ніч яка місячна” в Києві: а українці їй порадили коли буде вирушати, взяти з собою “пакети”

Топпропагандистка з РФ Маргарита Симоньян видала тираду про те, що “скоро росіяни знову приїдуть до гостинного Києва і співатимуть “Ніч яка місячна”. У мережі її фантазії назвали “кокаїновим приходом” і закликали їхати прямо зараз, захопивши з собою чорні пакети.Так, Симоньян вирішила своєрідно привітати країну-агресора у Twitter із псевдосвятом – Днем національної єдності – та приплела до своїх слів Україну.

“Настане день, і ми знову приїдемо в гостинний, веселий, світлий і ситий Київ. Наші чоловіки знову звертатимуть шиї, зазираючись на чорнобрових Оксан. Ми всі знову хором співатимемо у шинку трьома незнайомими один з одним столами пісню “Ніч яка місячна”, найкрасивішу на землі, українську пісню, яку знає кожен росіянин…” – видала вона.

Симоньян розмріялася, як співатиме ”Ніч яка місячна” в Києві: їй порадили вже вирушати і взяти з собою пакети
Симоньян розмріялася, що “тріскатиме українську черешню, радітиме красі малоросійського літа і читатиме в Києві малоросійську літературу Гоголя, а ще складатиме пісні про військових російською та українською мовами”. Все це вона підсумувала улюбленим словом путіністів “денацифікація”.

Однак у мережі швидко “обламали” плани пропагандистки, потроливши її і висміявши такі марення.“У вас кокаїновий прихід, Маргарито?”, “Настане день, коли ваші чоловіки пройдуть маршем вулицями Києва як військовополонені “, “Про світлий Київ, в якому ваші чоловіки звертатимуть шиї, ти маєш рацію”, “74840 ваших чоловіків уже зі звернутими шиями. Ну і тисяч 250 з напівзвернутими. Все ще в Київ хочете? “Так, правильно, Оксани з великим задоволенням звернуть шиї вашим чоловікам”, “Як Оксана кажу: пішла на*уй”, – написали в коментарях, дивуючись, чи справді Симоньян після всіх злочинів РФ в Україні вірить у своє марення.

“Маргарито, спеціально для вас я навів довідки, і з’ясував, що на вас вже прямо зараз дуже-дуже чекають у Києві, і з чоловіками, і навіть з колегами та співробітниками: наприклад, дуже просили взяти з собою Красовського. Приїжджайте обов’язково, ось наприклад , можна прямо цими вихідними”, – потролили пропагандистку “русского міра”.

Симоньян нагадали, що її країна вторглася в Україну та влаштувала геноцид у нашій країні. А “їх чоловіки” вже успішно “звертають шиї”, стаючи цифрами у статистиці вбитих. Нагадаємо, за час повномасштабної війни проти РФ ЗСУ ліквідували вже 74 840 окупантів.