Народний кумир Кім похизувався поповненням у родині: показав нового члена сім’ї та замилував підписників

Кумир мільйонів вкотре став батьком. Віталій Кім похвалився новоспеченим членом родини та спричинив шквал коментарів від своїх прихильників – підписники замилувалисьВідомий український політик та громадський діяч на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм похвалився новоспеченим членом своєї великої родини. Так, Віталій Кім знову став батьком, а нова дитина знаменитості – рудий кіт породи мейн-кун.

Віталій Кім опублікував миле відео в особистому блозі, на якому видно руденького кошеняти, на ім’я Марчело. Тварина бавилась з іграшкою, що була прив’язана до мотузки. На фоні грала українська пісня, а в коментарях підписники Віталія Кіма висловили свої позитивні емоції від перегляду милого відео

У описі до опублікованого відео Віталій Кім зазначив, що кошеня приїхало в їхню сім’ю з Одеси. Український політик подякував загадковій Любі. Схоже, що саме вона передала руденького кошеняту Віталію КімуУ коментарях під новим дописом українського політика та голови Миколаївської ОВА підписники залишили чимало дотепних та милих висловлювань:

“Порода Майн-Кім”;
“Кота треба було назвати Кімчі”;
“Він просто лев. Красень!!”;
“Який гарний котик! Котику все буде мур-мур!”;
“Ох і великий котейка виросте!”;
“Божеее, яке щастя руденьке”;
“Який красивенький вухастик!!”;
Що відомо про особисте життя Віталія Кіма?

Від початку повномасштабного вторгнення український політик став неймовірно популярним. Багато прихильників Віталія Кіма полюбили його за незмінний оптимізм та вміння налаштувати на правильну хвилю. Поза політичною діяльністю знаменитий голова Миколаївської ОВА щасливо одружений та виховує зі своєю коханою дітей.

Віталій Кім одружений на красуні Юлії, з якою виховує трьох дітей – сина Руслана та дочок Євгенію та Олександру. До початку повномасштабного вторгнення Віталій Кім не був медійною персоною, а тому про особисте життя знаменитості відомо мало. Прихильникам невідомо, коли познайомились та одружились закохані, втім найголовнішого Кім не приховує – сім’я для нього на першому місці.

В одному з коментарів для журналістів Віталій Кім зізнався, що в нього вже є план відновлення регіону. Так, політик розповів, що він має чимало бажань, планів та ідей, втім найголовнішим для нього, попри роботу, залишаються його рідні люди.