Радість для всієї Українu! Це просто нeймoвiрнa nодія – Офіційно! Повітряним сuлaм 3СУ вдалося збuтu майже пів сотні рoсiйcькuх раkет

Українські підрозділи ППО зранку 31 жовтня збили більшість ракет, якими ворог атакував Україну. Російські терористи випустили по нашій країні пів сотні ракет.У понеділок, 31 жовтня, від 7 години ранку російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури України. Ворог атакував Україну ракетами з літаків стратегічної авіації Ту-95 і Ту-160.

Ворог атакував Україну з літаків стратегічної авіаціїУсього Росія випустила понад 50 крилатих ракет типу Х-101 та Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (Ростовська область).44 крилаті ракети було знищено силами та засобами Повітряних Сил. Повідомляється, що 18 ракет було знищено у зоні відповідальності повітряного командування “Центр”.Ще 12 ракет знищило повітряне командування “Південь”. Повітряне командування “Схід” та “Захід” знищили 9 і 5 російських ракет відповідно.

Росія протягом 3 годин обстрілювала українські містаО 7 ранку по всій території України оголосили повітряну тривогу, яка тривала близько 3 годин. За цей час Росія атакувала декілька регіонів України, проте в більшості випадків спрацювала ППО.Голова Київської ОВА Олексій Кулеба підтвердив роботу ППО в Київській області. На жаль, унаслідок падіння уламків пошкоджені житлові будинки в одному з районів Київщини.

Також росіяни завдали удару по Києву, через що в столиці виникли перебої зі світлом і водопостачанням.Повідомлялося, що ППО спрацювала у Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій і Львівській областях. У Вінницькій та Хмельницькій області, на жаль, уламки впали на цивільні об’єкти. За попередніми даними, на Вінниччині та Хмельниччині жертв і постраждалих немає.Водночас ворог завдав удару по об’єктах інфраструктури Черкащини та Запоріжжя. Крім того, на Кіровоградщині ракети окупантів влучили в енергетичний об’єкт, через що спалахнула пожежа.

Вибухи зранку пролунали в Харкові та області. У Харкові міський голова Ігор Терехов підтвердив інформацію про два прильоти. Вибухи лунали і в Чугуївському районі Харківщини.