Можна ставити крапку! Шольц щойно зателефонував Путіну і запропонував йому погоджуватися на капітуляцію

Інтернет видання ЮА ЗСУ ФАН із посиланням на twitter сторінку Олаф Шольц повідомляє Канцлер Німеччини Олаф Шольц провів телефонну розмову з російським президентом Володимиром Путіним щодо України .Канцлер Німеччини Олаф Шольц зателефонував до російського президента Володимира Путіна . Розмова тривала півтори години , під час якої Кремлю було запропоновано здатися . Деталі бесіди , що відбулася , були оприлюднені на офіційному обліковому записі німецького канцлера в Twitter . По суті Шольц запропонував Путіну капітулювати .

Він зажадав , щоб Росія ” повністю вивела війська ” з території України , очевидно , маючи на увазі Донбас та Крим . Глава уряду також порадив диктатору зосередитись на дипломатичному вирішенні конфлікту з Україною .Шольц , крім іншого , попередив Путіна щодо “ референдумів ” на території України . Він повідомив , що ” будь – які спроби РФ з анексії не залишаться без відповіді ” .

У Кремлі також опублікували звіт з розмови Олафа з Путіним . Судячи з них , під час бесіди Путін знову повторював свою мантру про ” бомбiлi Донбас ” і непрозоро натякав на ” масштабну катастрофу ” на Запорізькій AEC , захопленій російськими військами .

Тобто залишався в рамках звичного ядерного шантажу , який , до речі , на Захід уже не діяв . Варто зазначити , що під Харковом минулого тижня російська армія зазнала нищівної поразки , за підсумком якої була змушена залишити практично всю територію області . Внаслідок контрнаступу ЗСУ російська оборона миттєво посипалася , війська РФ у паніці кинулися тікати .ією успішною операцією Україна показала світові , що здатна успішно звільняти свої території .