“Хлопці, що ви робите ? Я ж думала, що ви нас захищати їдете !”: Кадирівці захопили будинок шанувальниці РФ. Відео

На Донбасі окупанти вдерлися До будинку місцевої сепаратистки, оселилися в ньому та пограбували.окупованого Донецька, російськіB Олександрівці, Що У передмісті військові розкрили приватний будинок місцевої мешканки-сепаратистки, оселилися ньому та пограбували. B Жінка приїхала і впіймала окупантів “на гарячому”. Скандал жінка записала відео.

Ролик доступний на Telegram-каналі ВічеДонеччанка терміново повернулася до Олександрівки, бо їй сусіди повідомили, що “кадировці” зламують будинки в їхньому районі. Приїхавши, побачила, Що окупанти не вона тільки пограбували її будинок і влаштували там розруху, а й оселилися там. Жінка влаштувала скандал. Я думала, ви нас захищати їдете. Я раділа, чесно вам скажу. У мене батько загинув у 16-му році, брат воює (у угрупуванні “ДНР” – ред.).

Я жожу рвала за вас. А що ви зараз робите? – кричала сепаратистка. Спочатку солдати РФ розповідали ïй, що просто стоять поряд із будинком. Проте зрештою визнали, що увірвалися на приватну територію. При цьому вони продовжували брехати, що нічого в неï не брали, хоча цінні речі з дому зникли, а сейф був розкритий.Ми не добровольці. Ми навіть не хотіли сюди їхати. Але сказали, що треба… Bu вибачте. Просто був будинок відкритий, ми зайшли”, запевняли військові РФ.Примітно, ЩО коли сепаратистка зажадала Для розмови командира російських мародерів, то їй відповіли: “Наш командир у Чеченській республіці. Рамзан Кадиров”.