Одеситка емоційно звернулася до рocійських вражин: “Дoдikи я до вас звертаюся…” ВІДЕО

Одеситка емоційно звернулася до рocійських вражин: “Дoдikи я до вас звертаюся…” (щоб подивитися відео проскрольте до кінця):

Реакція українців на побачене:

Оксана Молочняк: Одеса ви молодці….Кожне слово сказане цією прекрасною панянкою як бальзам на душу….. Дякуємо…..Привііт з Івано Франківська. Тільки разом ми сила. Слава Україні. Смерть ворогам… ❤️💙Людмила Садовая: Так, ми такі. Ми можемо собачитися між собою, але коли це потрібно віддамо останнє. Все буде добре, бо ми разом. Слава Україні!

Ірина Калина: Подабається те, що сказали.А ще при свічках наша молодь буде робити гарну справу.😉❤💙💛Юлія Гнитецкая: Підтримую. Але запалюючи свічки треба за упокій душі ворогів України – без ненависті і прокльонів. А задля їхнього блага – щоб меньше напаскудили собі і людям. Зло має бути знищено. Світло знище темряву. Буде тобі враже, так як відьма скаже.!!!

Тетяна Козаченко: Я хочу додати до слів цієї розумнички.Ми НІКОЛИ НЕ БУЛИ ОДНИМ НАРОДОМ- ми абсолютно різні. Ви хочете поставити нас, українців на коліна??? Не смішіть!!БО НЕ ВСТАНЕМО! На коліна ми встаємо коли зустрічаємо своїх полеглих героїв… перед Вами – НІКОЛИ І НІЗАЩО!СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА Захисникам! Слава моєму героїчному народу!

Інна Миндрул: Яка красуня наша, вони не люди, у них нема те чим люди думають, там опилки і один Бог знае що, умничка як гарно сказала.

Марія Зизич: Ми самі робимо свічки,будемо жити без світла,але без мокшів. Підтримую вас повністю!

Alena Soproniuk: Дякую.ви озвучили думки мільйонів українців.

Нина Вовкула: Розумничка! Так все чітка розклала по поличках!!! Мені особливо сподобалось про свічки😂😂😂. Слава Україні 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Марина Челышева: Яка умніца,сказала за всю країну!

Лиля Шевченко: Краще в холоді і голоді але без раши .