Майже невиліковна!? На тілі уже з’явилися плями: Олена Кравець зізналася на всю країну у хворобі, з якою бореться вже три роки

Акторка студії «Квартал 95» Олена Кравець зізналася, що вона вже три роки хворіє на непросту хворобу. Все почалося з того, що в неї на тілі з’явилася одна маленька пляма, і зірка не думала, що ситуація серйозна.

Про проблеми зі здоров’ям 44-річна знаменитість розповіла вперше. Відверта розмова відбулася під час інтерв’ю шоувумен Маші Єфросиніній у програмі «Екзамен».Свою недугу Кравець назвала випробуванням, яке змінило її життя. Вона наголосила, що кропив’янка «вплинула на багато що» і лікування виявилося непростим.Вона розповіла, що надіслала фото плями своїй лікарці. Та сказала Кравець, що це кропив’янка і проходить вона щонайбільше за шість тижнів. Медикиня порадила зірці не хвилюватися

Вона зазначила, що як і раніше «в процесі зцілення». «Як мені здається, я виходжу на якусь пряму дорогу в цьому питанні», – сказала артистка.Кравець зізналася: в якийсь момент їй здалося, що проблема вже позаду. Але буквально в день запису інтерв’ю вона поїхала до лікарки. Що саме медикиня сказала їй, акторка не уточнила, проте, зважаючи на все, прогнози були не надто оптимістичними.Зірка наголосила, що не хотіла б заглиблюватися в цю тему, «поки вона не стане перегорнутою сторінкою». «Я хочу закінчити лікування», – зазначила гумористка.Вона сказала, що кропив’янка – «дуже непроста» недуга, що точно стала для неї випробуванням. Артистка веде комплексну роботу в боротьбі з хворобою. «Я оточила її», – пожартувала Кравець.Акторка додала, що їй не подобається думати, «за що» це з нею сталося. Краще ставити собі інше запитання: «Для чого».Кропив’янкою називають токсико-алергічний дерматоз, що проявляється пухирями рожевого кольору на шкірі та супроводжується свербінням.

Коротко про знаменитість:Олена Кравець – 44-річна українська акторка, комікиня, лідерка телешоу «Жіночий квартал» («1+1»). Єдина жінка серед акторів «Студії Квартал-95».У 2014 та 2015 роках входила до списку «100 найвпливовіших жінок України» за версією журналу «Фокус». У 2016 році увійшла до списку «ТОП-100 найуспішніших жінок України» за версією журналу «Новое время».