“Шуруй назад в свою РФ, тобі тут не місце” Українські поліцейські в примусовому порядку повернули нелегалку з Рівного на росію

22-річна росіянка ще в червні цьогоріч мала повернутися на свою батьківщину, але рішення міграційної служби проігнорувала і продовжувала проживати в Рівному.

Тепер в’їзд в Україну їй заборонений поки що на найближчі три роки.

Незаконність її перебування в нашій державі встановили працівники управління міграційної поліції в Рівненській області спільно із співробітниками міграційної служби.

Дівчина спочатку проживала в Одесі, а потім переїхала у Рівне, де винаймала житло, перебиваючись тимчасовими заробітками.

Відповідно до Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» працівники МВ УДМС в Рівненській області прийняли рішення про примусове повернення громадянки росії в країну походження.

Працівники міграційної поліції та міграційної служби супроводили дівчину до пункту пропуску державного кордону «Шегині», аби та покинула територію України.

Поліцейські в умовах воєнного стану посилили заходи щодо виявлення іноземців та осіб без громадянства, підстави і законність їх перебування на території України, порядку працевлаштування, надання житла тощо.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Джерело