“Ета вабщє нармальна… что ви себе пазваляєте?” Мне даже труси не прадають: Собчак приголомшена, що її друга відмовилися обслуговувати у люксовому бутику в Італії

Йде девятий місяць повномасштабної війни, яку росія розв’язала на території України.Скасування росіян у світі високої моди продовжується.Цього разу у скандал, який спалахнув за участю росіянина, втрутилася навіть Ксенія Собчак.

У своєму телеграм-каналі Собчак публічно обурилася, що у бутику у Флоренції її другові відмовилися продавати речі, пояснивши клієнту, що вони не обслуговують росіян.“У боттега у Флоренції ** уїли зовсім і не продали моїм друзям плавки та ляпанці. Через те, що російський паспорт. Це взагалі нормально?”, — написала Собчак.Знайомий журналістки, котрий, нажаль, не представився продавчині, прийшов до бутика Bottega Veneta для того, щоб придбати одяг.

Але продавчиня люб’язно відповіла чоловікові, що згідно з інструкцією, бутик не продає товари людям із російським громадянством.Чоловік обурився, але уточнив, чи могли його друзі італійці, з італійським паспортом придбати для нього товари і передати їх йому в руки тут в бутику. На що продавчиня відповіла: “Сер, якщо ваш друг хоче подарувати вам речі, це його право”.