Наші хлопці звільнили Борове на Харківщині! Такої зустрічі від місцевих вони точно не чекали ВІДЕО

У мережі опублікували зворушливе відео зустрічі українських військових у звільненій від російських загарбників Боровій на Харківщині. Місцеві жителі оточили кожного із захисників, обіймали їх і плакали з радості.

Відповідні кадри поширили українські Telegram-канали. На них видно, що люди надзвичайно щасливі бачити визволителів (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

”Боже, як же ми вас чекали!” Українці у звільненій Боровій влаштували зворушливу зустріч військовим ЗСУ. Відео

“Боже, як же ми вас чекали! Сил немає”, – раділи люди, які дочекалися повернення України.

Нагадаємо: у звільненій від окупантів Ківшарівці на Харківщині місцеві зустрічали українських військових із державними прапорами у руках. Найпершими назустріч героям вибігли діти.

Військові пригощали малих цукерками, однак тих куди більше, ніж солодощі, цікавили шеврони тих підрозділів, які вибили з Ківшарівки російських окупантів.

Також українців розчулили кадри з деокупованого Куп’янська-Вузлового на Харківщині. Там жінка зустріла захисників зі сльозами на очах. Вона обійняла кожного бійця ЗСУ та подякувала їм за порятунок. “Слава Україні”, – сказала вона наприкінці.

А в одному зі звільнених населених пунктів Херсонщини українських визволителів зустрічали бабусі. Літні жінки не могли стримати сліз, коли побачили українських військовослужбовців. Вони дякували воїнам ЗСУ та називали бійців синочками.