“Ета же ж нє вазможна…” Під Москвою чмобіки підняли бунт, побачивши техніку, з якою їм доведеться в0юватu ВІДЕО

Під Москвою сотня російських зв’язківців, яких закликали у рамках “часткової” мобілізації, влаштували бунт проти “спецоперації”. Військові країни-агресора злякалися йти на фронт після того, як побачили техніку, з якою їм доведеться воювати.Відповідний ролик опублікував у Telegram головний редактор видання “Цензор.Нет”, який захищає Україну на передовій Юрій Бутусов. За його словами, протест влаштували солдати 27-ї мотострілецької бригади МО РФ (В/Ч 61899, п. Мосрентген, Москва)

“Сотня зв’язківців незадоволені станом радіостанцій, які вони отримали та відмовляються вирушати до розподільчого пункту разом із 2500 осіб особового складу 27 ГВ.ОМСБР”, – зазначив Бутусов.Зв’язківці намагалися показати роботу цієї техніки, але це так і не вдалося, оскільки вона стара і несправна. Як зазначив військовий, все окислене, іржаве, котушкинавіть не крутяться, а підсумки просто згнили.

Всі радіостанції старі, зламані, акумулятори до них не працюють. Все це виглядає як давно списане і зараз викопане з темних кутів складів сміття. у такому ж плачевному стані”, – додав журналіст.Також він наголосив, що командування ворожої армії відправляє своїх військових до України абсолютно без зв’язку. Солдат, як завжди в РФ, “годують” обіцянками, що за місяць вони отримають нові радіостанції. Причому громадянські, бо військові склади, як стверджує голос росіянина за кадром, порожні.

“Малоймовірно, що нові станції будуть і що їх отримуватиме ця сотня зв’язківців через місяць. Можливо наступна сотня на потоці”, – резюмував Бутусов.Сам військовий заявив, що з таким обладнанням вони на війну не поїдуть, навіть попри те, що вже за кілька днів мають бути у розподільчому пункті біля кордону.