“Аааа! Ми сдесь живьом! Што ета такоє?…” росіянка коментує падіння літака у її дворі ВІДЕО

“Аааа! Ми сдесь живьом! Што ета такоє? грохат, грохат…Ми нє знаєм, что ета такоє, но єслі би ми зналі, что эта такоє, ми нє знаєм, что ета такоє”😁росіянка коментує падіння літака у її дворі (щоб подивитися ВІДЕО прскрольте до кінця).

Нагадаємо, у місті Єйськ Краснодарського краю РФ військовий літак впав на житлові багатоповерхівки. Почалася потужна пожежа, чути вибухи, попередньо льотчики встигли катапультуватись.Про це повідомляють російські ЗМІ та Telegram-канали. Йдеться, швидше за все, про бойовий винищувач-бомбардувальник Су-34, на борту якого був боєкомплект.

“Літак впав на житлові будинки в Єйську Краснодарського краю. Очевидці повідомляють, що судно було військовим, а льотчик катапультувався”, – пишуть російські пропагандисти.

За даними єдиної диспетчерської служби Єйська, йдеться про військовий літак Су-34. За попередніми даними, оприлюдненими одним із популярних у Росії пабліків,у нього відмовив двигун.

“Літак летів з боєзапасом і впав у дворі будинку 20/1 на Комуністичній вулиці. Пілот встиг катапультуватися, про його стан поки невідомо”, – пише паблік.