Нас все це дійстало -двоє мобілізованих Таджиків розвернули кулемети і дали чергу по своїх… Більше десятки “скошених”

У Білгородській області на полігоні на навчаннях зі стрільби два таджики розгорнули кулемети та відкрили вогонь по інших мобіках.Уточнення: повідомляють про 22 загиблих та 16 поранених. Усього стріляли 3 особи. Двох застрелили під час затримання, один подався в бігу (пішов на кремль поодинці скидати путлера).

За попередніми даними у військовій частині в Білгородській області троє військових відкрили стрілянину по своїх же. Зазначається, що причиною бійні міг стати конфлікт релігійною поштою, адже нападники були таджиками. Повідомляється про десятки 200-х російських окупантів та поранених.“За даними може йтися про 22 убитих і 16 поранених: при цьому стріляли троє військових, двоє з яких були вбиті на місці, а один втік”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією інших джерел, кількість постраждалих мобілізованих нижче – від 11 до 13. При цьому наголошується, що військових, які відкрили вогонь, було троє. Двоє з них загинули на місці, а одному вдалося втекти.

Джерела наголошують також, що ця інформація не підтверджена офіційно. Втім, ймовірність того, що командування окупантів вирішить пролити світло на інцидент, мінімальна, адже навіть реальні втрати на війні ретельно ховаються.