Бєлгород продовжує “святкути” українські свята! Там знову “феєрверки” ФОТО

На території Бєлгородської області сталася чергова “бавовна”. На цей раз очевидці повідомляють, що вибух було чутно в районі нафтобази.Також у РФ стверджують, що працювала протиповітряна оборона. Про це повідомляють російські Telegram-канали (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).За попередньою інформацією, вибух стався у селищі Розумне, яке знаходиться за лічені кілометри від Бєлгорода. Місцеві жителі опублікували фотографії, на яких видно величезний стовп чорного диму.

“Фото з Розумного. Куди був приліт – невідомо, імовірно нафтобаза. Чекаємо на офіційні коментарі від влади”, –пишуть в РФ.Крім того, у мережі також з’явився знімок у безпосередній близькості від місця вибуху. За попередньою інформацією, це саме те місце, де сталася “бавовна”. Крім того, очевидці опублікували фотографії з роботою ППО в Бєлгородській області.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков у своєму Telegram заявив, що територію області нібито обстріляли. При цьому він підтвердив, що нафтобаза справді горить.“У нас знову обстріл. Один зі снарядів поцілив у нафтобазу на території Бєлгородського району. Знаходжуся на місці події. МНС уже бореться з вогнем. Загрози поширення немає. Триматиму вас в курсі”, – заявив він.

В екстрених службах країни-терориста заявили, що один із 10 резервуарів пошкоджено на нафтобазі в Бєлгородській області.Нагадаємо, в Новооскольському окрузі Бєлгородської області РФ вранці 14 жовтня сталася “бавовна”. Через ЧП пошкоджено полотно залізниці та лінії електропередач.

Увечері 14 жовтня у Бєлгороді знову сталася “бавовна”. Ракети, які російські війська запустили Україною, не перелетіли за кордон і впали в Бєлгороді. В результаті частина міста залишилася без світла, на ТЕЦ була пожежа. А російська влада заявила про “технологічний збій”.