“Ви знаєтє кто я такой? Ви чьо там всі ахрінєлі? Какая павєстка? …” – відомий путініст Пригожин взбісився

Нещодавно на росії дізналися, що Йосип пригожин, відомий путініст, став дідусем. Свято було на пів росії, в ці дні спостервгався дефіцит “бояришника”.Його дочка народила сина. Спадкоємця, так би мовити. Місяць тому.І ось новина! Зятю приходить повістка після оголошення мобілізації.Ось що сказав Йосип:«Моєму зятю, чоловікові моєї дочки, прийшла повістка. У них дитина народилася щойно. Ви що орхиніли?…».

Російський продюсер Йосип Пригожин, котрий не засудив криваве вторгнення РФ в Україну, поскаржився на часткову мобілізацію в Росії. За словами путініста, чоловікові його дочки Євгену Ткаченку прийшов повістка у військкомат.

Пригожин поскаржився, що в молодій сім’ї лише місяць тому народився син. Він, очевидно, не хоче, щоб його онук залишився напівсиротою. Слова продюсера передали російські пропагандисти зі Starhit (щоб подивитися фото, доскролльте до кінця сторінки).

Своїми переживаннями росіянин поділився у розважальному шоу “Зірки зійшлися”. Він із хвилюванням у голосі розповів про те, що зятя хочуть забрати на смерть в Україні.“Моєму зятю, чоловікові моєї дочки, прийшов повістка. У них дитина народилася щойно”, – сказав путініст.Тут же військові ворожі псевдо-експерти почали коментувати те, що відбувається, і говорити, що це точно була помилка. Його почали заспокоювати, що зять буде вдома і цю помилку виправлять. Все буде добре із зятем.А якщо і ні то ж родіну треба захищати.