Щойно по радіо почула заяву Притули від якої мене “різанула” одна фраза… І так мені боляче стало, неначе отримала ляпас чи плювок в обличчя…

Сьогодні по приймачу почула інтерв’ю Притули.Різонула фраза “ГРОШІ ПІДУТЬ НЕ НА ШКАРПЕТКИ!”. І так мені боляче стало, неначе отримала ляпас чи плювок в обличчя. Я маленький волонтер. В мене немає мільйонів. Я не включаю в збір ресурси влади й міністерств.Сьогодні, після відбою повітряної тривоги, відвеземо тканину для пошиття трусів. І заберемо готові.

Кому суп рідкий, а кому діаманти мілкі…Шкарпетки плетемо, сітки в’яжемо.Але є Притула. ТІЛЬКИ він робить все як треба. Ми – шкарпетки купуємо…Ото почула про радіо про шкарпетки й поїхала своє робити.Відвезли з чоловіком всю тканину, яку я отримала з Києва від пані Валентина Приз й вручили нашій Зіроньці, Lida Kutcenko. Лідочка вийшла зі стаціонару й знову включилася в роботу. Лідочка, щаслива тебе бачити “на волі”, тебе шалено не вистачало. Але, бережи себе, збав темп, будь ласка!

Ліди забрали вже готові труси й пакет пошитих трикотажних виробів.Далі була аптека. Терміново отримала повідомлення, хлопець зліг зі спиною. Каже, “синдром бронежилету”. Хоча, підозрюю, там ще й інші важкі предмети зробили свою чорну справу.Купила все за списком. Приїхали додому, все запакувала, відвезли на НП. Відправила. Маю надію, завтра отримає.Забивати остаточно вікна, що вилетіли з вибуховою хвилею, не поїхали, не було часу. Поки тепло, нехай постоїть. Брезент, теж не погано.

А поки ми їздили, на картку впав Зорепад допомоги.Дякую всім вам за донати та довіру!Отже, дякую Конарєва Ірина, Слобоженюк Тетяна, Жирний Сергій, Дерибас Ірина, Кім Надія, Сидоренко Ольга, Носік Олександра, Кузьменко Олександр, автор переказу 100 грн. об 11.02, Клименко Алла, Поліщук Тетяна, Соболєва Ірина, Вовк Ліна, Івченко Тетяна, Крестовська Олеся – два перекази, Кірій Олександра, Голік Юлія, Шпирко Надія, Єдігарова Олена, Леонов Володимир, Савчин Любов, автор переказу (500) о 15.55,Данник Надія, Солодар Світлана, Громова Тетяна, Москаленко Оксана, Войцеховська Олена, Чудовський Бронислав, Дутка Василь, Собко Наталя. Всі гроші лежать у нашій скрині й чекають на потреби.

Витрати сьогодні склали: 2266 грн.
Заправка пєпєлаца 20 л. – 960
Аптека – 1189
Відправка ліків НП – 117
Працюємо далі, наближаємо ПЕРЕМОГУ!
Картка ПриватБанку 4149629350172128
Леонова Любов Олександрівна
PayPal [email protected]
Телефон 096 300 65 02
Ваша Люба.