У Держдумі РФ назвали вибухи на Кримському мосту “оголошенням війни без правил”: українці відповіли

Депутат Держдуми РФ від “Єдиної Росії” Олег Морозов заявив, що вибух на Кримському мосту можна розцінювати як “оголошення війни без правил”. Українці йому пригадали, що Росія протягом багатьох місяців влаштовує теракти в Україні та вбиває мирних мешканців.Морозов видав ахінею, що проти Росії нібито “ведеться неприкрита терористична війна”. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Також депутат закликав керівництво країни-агресора “дати адекватну відповідь” на підрив Кримського мосту. Морозов припустив, що подібні випадки відбуватимуться частіше.“Проти нас ведеться неприкрита терористична війна. Ба більше, анонсований теракт на Кримському мосту – це вже не просто виклик, це оголошення війни без правил”, – заявив він.

Зі свого боку журналіст і політичний оглядач Денис Казанський у своєму Telegram пригадав окупантам, що протягом багатьох місяців путінська армія здійснює терористичні акти щодо українців.

“А, ну тобто бомбардування житлових будинків, ракетні удари по супермаркетах та вокзалах, вбивство жінок і дітей – це все за правилами було?” – відповів Казанський.