Мрія мільйонів українців здійснилася! Кримський міст “всьо”! Валить чорний дим. Фото і відео

У тимчасово окупованому Криму вранці в суботу, 8 жовтня, спалахнула пожежа на залізничній гілці Керченського мосту. Там зайнялася цистерна з паливом на товарному поїзді.

Пропагандистські росЗМІ й окупанти підтвердили НП, заявивши про перекриття руху на переправі. Водночас у мережі почали публікувати кадри чергової “бавовни” на півострові (щоб переглянути фото й відео, доскрольте новину до кінця).

“Повідомляється про НП у районі Кримського мосту в Керчі. Місцеві жителі кажуть, що загорілася частина залізничної гілки. Інформація перевіряється”, – написали пропагандисти.За іншими даними, на Кримському мості спалахнула цистерна з паливом на товарному поїзді. Причини займання невідомі.

На Кримському мосту трапилася ”бавовна”, пошкоджено дорожнє полотно: валить чорний дим. Фото і відео
Жителі Керчі публікували відео із пожежею на Кримському мосту. За їхніми словами, це трапилося близько 06:00 – частину переправи миттєво охопило полум’ям, над місцем НП піднявся густий стовп диму.

Пропагандисти з посиланням на слова так званого радника “глави” Криму зазначають, що ушкодження отримало також дорожнє полотно мосту, а “судноплавні арки цілі”. Відомо, що там обвалилося два прольоти дороги.

На Кримському мосту трапилася ”бавовна”, пошкоджено дорожнє полотно: валить чорний дим. Фото і відео
Водночас окупанти перекрили рух автомобільними та залізничними шляхами. На місці працюють екстрені служби.