Неочікувано “прилетіло” в готель, де розважалися ФСБ- шніки разом з найвищими посадовцями РФ: результат – купа загuблuх і nораненuх

В мережі з’явилися фото пошкодженого під час нічного удару херсонського готелю «Нінель».Цей готель розташований в центральній частині Херсона, на вулиці Бєлінського, 22.В місцевих пабліках повідомляється, що готель, відомий в Херсоні як «Нінель-1» (готель «Нінель-2» розташований на вулиці Суворова) був захоплений окупантами.

“Що ж, російські окупанти-любителі сауни й басейну довідпочивалися. Сьогодні був приліт у готель “Нінель” у Херсоні, де фсб-ки i вiйськові високопосадовці облюбували собі містечко”, – йдеться у повідомленні.Він відзначив, що місцеві повідомляють, про п’ять “двохсотих” серед перших (співробітників фсб – ред.) і двох загиблих серед других (російських військових Високопосадовців ред.) семеро загарбників відправились “на концерт до Кобзона”.

Так виглядав готель до удару.Туди заселилися співробітники ФСБ Росії, відряджені на окуповано Херсонщину.Повідомляється, що удар був результативним, серед окупантів є загиблі і поранені. Від удару також постраждала будівля, розташована неподалік готелю.Офіційної інформації про інцидент поки що немає. Також немає інформації про наявність загиблих і постраждалих серед цивільних.
Нагадаємо, удар по готелю «Нінель» завдано 5 жовтня приблизно в 03.00.