“Валіть звідси в сибір, ви тут нікому не потрібні”: гляньте, що росіяни зробили з біженцями з 0РДЛ0

Росіяни не надто радіють через “евакуацію” в їхню країну українців з Донбасу. Вони цинічно заявляють, що краще б людей відвезли у Сибір.Росіяни чекають на “масові пограбування та зґвалтування”Мешканці Ростовської області не поділяють радість Володимира Путіна щодо “евакуації” українців. Про коментарі, які поширюють у місцевих інтернет-спільнотах, розповів журналіст Денис Казанський.

Часто кажуть, що в Україні погано ставляться до переселенців із Донбасу. Але повірте, такої вакханалії я не бачив за 8 років війни в жодній українській групі. Ні кияни, ні львів’яни, ні мешканці інших регіонів України ніколи не писали про переселенців із такою одностайною ненавистю,– поділився враженнями Казанський

Що росіяни пишуть про “евакуйованих”“І на*ера вони тут потрібні Лугандо*и недо-бuті. Вислати їх вагонами у Магадан”.“Ну чекаємо масових зґвалтувань, пограбувань і так далі. Чого ще чекати від сеnаратuстів?”.“Тільки не в Ростов, будь ласка. У нас область велика. Напівзакинутих сіл та хуторів багато. Хай там перечекають. У місті самим місця мало”.“У Сибір везіть. Хай там ї*ашуть та відробляють свій хліб, а не на халяву жити, як вони всі звикли”.“Жах, навіщо до нас? Роботи немає. Красти будуть?”.“А що Ростов готовий годувати цей збрід?”

Додамо, що деякі люди таки наголошували, що “війна може торкнутися кожного”. Водночас мешканці окупованих територій також відзначилися коментарями: “Судячи з коментарів зразу видно, яка вона Росія. Краще залишуся у своїй Макіївці та здохну тут”.