Браво! Кислиця геніально відповів Маску на його “голосувалку”

Постійний представник України при ООН Сергі Кислиця жорскто відповів Ілону Маску на його, м’яко кажучи безглузду “голосувалку.Кислиця просто витирає ноги об маскове безумство в твіттері!Подаємо мовою оригіналу:

“Наступного разу, коли мені потрібен буде сантехнік, я подзвоню Маску! Що, він не робить сантехніку?! Тоді таке питання, чому він говорить про міжнародні відносин і міжнародне право?До речі, хороший сантехнік краще, розуміється ніж Маск в незаконно окупованих територіях чужої держави.”

Нагадаємо, Американський мільярдер, глава SpaceX Ілон Маск запропонував завершити російсько-українську війну, віддавши частину української території Росії.Маск вважає, що мир може наступити після того, як Україна відмовиться від Криму, який, за його словами, нібито був “помилково” переданий Україні Хрущовим. У цьому випадку останнє слово має бути за самим народом.Ще у варіантах – забезпечення Україною водопостачання окупованого Криму і нейтралітет.

“Досить імовірно, що врешті-решт так і буде – питання лише в тому, скільки людей помре до цього. Також варто відзначити, що можливим, хоча і малоймовірним результатом цього конфлікту є ядерна війна”, – додав окремим твіттом американець.

Тисячі користувачів не змогли стримати емоції. Під постом про опитування вони висловили Маску все, що думають про таку пропозицію миру. Відгукнувся навіть старший радник при Конгресі США Пол Массаро: “Україна звільняє всю свою суверенну територію. Росія деколонізується, демілітаризується і денуклеаризується”. Його відповідь набрала навіть більше лайків, ніж пост Маска.А колишній посол України в Німеччині Андрій Мельник просто його “послав”: “Пішов на*уй” – моя дипломатична відповідь”.