Приїхали… вже не буде ніякої другої хвилі ” , – Піонтковський заявив , що в Росії все обвалиться набагато раніше , ніж думає Путін

Андрiй Піонтковський переконаний , що мобілізація – це рокова помилка Путіна , яка найближчим часом призведе до його усунення від влади .Російський опозицiонер , політолог , журналіст та математик Андрiй Піонтковський вже неодноразово впевнено говорив про те , що мобілізація призведе до краху путінського режиму . Незважаючи на песимістичнiшi прогнози iнших експертів , він абсолютно переконаний у тому , що в Росії не відбудеться нi друга , нi третя хвилі мобілізації .

” Все звалиться набагато раніше , але не шляхом масових протестів , а за допомогою палацового перевороту ” , – без тіні сумніву заявив Піонтковський у випуску / youtube – каналу ” Гроші ” .

На думку політичного експерта , нiхто з 25 мільйонів військовозобов’язаних , з яких Кремль збирається відправити на фронт 1,2 млн осіб , не хоче йти воювати . ” Зрозуміло , що це шалене рішення Путіна , яке він ухвалив , повернувшись пiсля ганебного саміту ШОС , зовсім не віталося його оточенням . Це і мобiлiзацiя , і анексія чотирьох українських областей , намічена На 30 вересня , і новий етап ядерного шантажу , який викликав безпрецедентно жорстку вiдповiдь вищих керівників США Байдена , Блiнкена , Саллівана ” , – зазначив Піонтковський .Також політолог зазначив , як російські пропагандисти останнім часом почали повторювати , що Путіна не так зрозуміли i вiн не погрожував ядерною зброєю .