“Нам з дня на день тут кінець, з 2000 людей живих залишилося близько 20”, – ЗМІ дізналися про розrром росіян під Херсоном

Розвідці вдалося перехопити розмову, яка підтверджує найважчі втрати російської армії під Херсоном.

У лавах російської армії під Херсоном починається справжня паніка, пов’язана з важким становищем окупаційних військ та великими втратами. Українським спецслужбам вдалося перехопити розмову російського солдата із дружиною, під час якої окупант розповів про реальну ситуацію на передовій. Він не лише проклинає Путіна, а й мріє отримати поранення, оскільки це єдиний реальний шанс залишити передову.

Фрагмент розмови опубліковано Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України.Російський солдат зізнається, що залишки його підрозділу утримують село, яке лежить на шляху ЗСУ до Херсона. У нього почалася депресія на тлі апатії, деморалізації та повного падіння бойового духу.

“З 2000 людей живих залишилося близько 20”, – ЗМІ дізналися про розгром росіян під Херсоном
Більше того, його підрозділ практично повністю знищено в результаті бойових дій: з 2000 людей живих залишилося близько 20.При цьому зима, що насувається, також викликає великі побоювання у підрозділів ЗС РФ.Окупант обговорює з дружиною спробу розірвати контракт і сісти у в’язницю, оскільки він зможе зберегти життя і вийти раніше, ніж закінчиться війнаРаніше повідомлялося про “приліт” готелем з російськими пропагандистами в Херсоні. Загинув екс-регіонал, колаборант Олексій Журавко.