“Чорний понеділок” для росіян! Вже завтра, через те, що громадяни РФ масово тікають в Грузію, грузинська влада йде на безпрецедентний крок…

З 26 вересня Грузія має намір закрити кордон для чоловiкiв – громадян Росії у віці від 18 до 55 років . Громадяни РФ можуть уже не займати місця у черзі на перетин кордону з Грузією . Вже завтра агресії РФ , що зазнала , в 2008 році країна може перестати приймати чоловіків з російським паспортом . Про це повідомила опозиційний депутат парламенту Грузії Нонна Мамулашвілі .

” На жаль , громадянам Російської Федерації не вистачає мужності , як ви сказали у вашому сюжеті , щоб протестувати та змінювати режим у себе . Краще для них бігти … ” – додала вона . За її словами , про це повідомили в уряді .Все тому , що такий наплив росіян – це ” пряма загроза національній безпеці країни ” . Поки що офіційні грузинські відомства інформацію не підтвердили .

У серпні 2008 року Росія ввела свої війська до Південної Осетії , яка раптово за підтримки Кремля захотіла самостійності . До 16 серпня колаборанти з абхазії , Південної Осетії , президента Грузії та Росії підписали план мирного врегулювання конфлікту . Фактично Кремль анексував території Грузії , зробивши біженцями майже 120 тисяч людей . 2 вересня Грузія розірвала дипломатичні відносини із Росією .