Відправився на концерт Кобзона! У Херсоні 25 хв тому підірвали службовий автомобіль відомого й одіозного колаборанта Сальдо: перші подробиці

У Херсоні повідомили про підрив службового автомобіля місцевого гауляйтера – зрадника Володимира Сальдо. Він разом з охоронцями нібито перебував в авто під час вибуху.Повідомляється також, що колаборантів начебто везуть до реанімації. Про це написав народний депутат 8 скликання та військовослужбовець ЗСУ Андрій Немировський.

“За непідтвердженими поки що данними, в окупованому Херсоні біля будівлі обладміністрації підірвано службовий автомобіль колаборанта “Сосальдо”, він і його охоронці в момент вибухів перебували в ньому, їх везуть швидкі в реанімацію. Слава українським партизанам!” – написав Немировськийро підрив автівки колаборанта написав також нардеп Олексій Гончаренко.

Достовірних підтверджень цієї інформації наразі немає.Нагадаємо, наприкінці квітня 2022 року РФ “призначила” колишнього мера Херсона Володимира Сальдо “головним” в області. Він з 2002-го по 2012 рік керував містом, а пізніше став нардепом Верховної Ради від Партії регіонів. Із початку вторгнення Росії на територію України зрадник підтримував дії Кремля.