В Франківську «година дощу» наробиля людям біди (відео)

Сьогодні, 2 червня в Івано-Франківську приблизно о 16:00 почалась короткочасна, але рясна злива. Однак місцева каналізація не повною мірою справилась з дощем, тому частину міських вулись підтопило. Зазначається, що підтоплено, як проїжджі частини так і пошохідні зони.Повідомляє Це моя Україна з посиланням на місцеве видання Галка.

У соціальних мережах містяни повідомляли про підтоплення вулиць: Івана Павла, Гната Хоткевича, Івасюка, Миколайчука, Довженка, Чорнвола, Матейки, Бандери. Також, через підтоплнення було зупинено рух місцевих тролейбусів № 3, 7, 10.

Частина вулиць залишилась без електропостачання, а саме: Пулюя, Маланюка, Набережна ім. Стефаника, Галицька, Кобилянської. На перехресті Дністровської-Василіянок. Видання зазначає, що за їхніми даними підтоплена підстанція в районі Ратуші. Через це немає електрики в районі Василіянок та на прилеглих вулицях. Енергетики здійснюють діагностику підземних кабелів, щоб визначити, чи не нашкодила їм вода. Якщо не буде проблем – десь в 21 живлення мало б відновитися.