У Скабєєвої “cтрaшнe гope”. Телеведучий-напарник і її чоловік Попов – “всьо”, а Ользі вказали на двері

Попов, зрадив Скабєєву з Тіною Канделакі. Тепер грузинка займе місце Скабеевой як в житті, так і на роботі.Російські ЗМІ повідомили, що головні пропагандисти і розпалювачі ненависті до українського народу Євген Попов і Ольга Скабєєва збираються розлучається.За інформацією ворожих новинних ресурсів, причиною розлучення стала путіністка Тіна Канделакі, з якою нібито загуляв чоловік Попов. Повідомляється, що саме Скабєєва подала на розлучення через “зраду чоловіка”.

Крім того, Скабєєву збираються викинути не тільки з сімейного життя, а й з ефіру. Так, Олег Лиходєєв, глава ВГТК, восени 2019 року привселюдно заявив про зміни в програмі “60 хвилин”. Передбачалася, що місце ведучої Ольги Скабєєвої займе Тіна Канделакі. Є думка, що інформація про затвердження її кандидатури надійшла з Кремля.Вибір на користь Канделакі пояснювали її привабливою зовнішністю і поступливим характером, чого, на думку деяких, немає У Скабеевой. Ольга Скабєєва болісно сприйняла подібні новини. Вона безапеляційно заявила про небажання залишати передачу.Чоловік Скабєєвої, Попов, з яким вона вела “60 хвилин”, був на боці керівництва. На його думку, Ольга втомилася і потребує відпочинку.

Як пише 7dn.ru, колеги кажуть, що в момент скандалу, влаштованого дружиною на каналі “Росія 1”, він, в компанії Тіни Канделакі, проходив повз, при цьому ніяк не відреагувавши на те, що відбувається.Коли всі заговорили про розлучення Скабеевой і Попова, сама Ольга публічно пояснювала причини, за якими вирішила розлучитися з чоловіком. Крім зради, вона назвала ще одну: його маленьке чоловіче достоїнство, за допомогою якого, за її словами, він рухається по кар’єрних сходах.

Відповіддю Євгена Попова на цю заяву Ольги Скабєєвої стало його звернення до суду з позовною заявою, в якій висловив прохання захистити його ображену честь.Нагадаємо, раніше у кремлівської топ-пропагандистки Ольги Скабєєвої трапилася істерика через пост Міноборони України.“Сьогодні вранці в Міноборони України з’явилося повідомлення до офіційних аккуантах, в якому міністр оборони України тролить російських туристів. Повідомлення англійською мовою говорить про те, що якщо ж ви раптом не хочете загинути на території Кримського півострова, то не варто туди відправляти на відпочинок.Далі жарт на тему того, що курити в недозволеному місці не можна, інакше буде чергова детонація”, – сказала пропагандистка.